Jste zde

Pravidelné hlášení 06.05.2024

Během prvních dnů prací na náměstí Svobody byly po odkrytí povrchu zjištěny skutečnosti odlišné od projektu. Bylo proto nutné vytvořit podmínky pro nové spadiště a posunutí jedné silniční vpusti. Tyto vícepráce znamenají posunutí termínu změny dopravy z předpokládaného pondělí 6.5. pravděpodobně na středu 8.5. Následně dojde k přesunu prací na druhou stranu vozovky a uzavření ulice Benešova na výjezdu na náměstí Svobody.

V pondělí 13.5. bude zahájen druhý úsek v prostoru ulice K Náhonu. Ulice Masarykova bude v úseku od křižovatky s ulicí Husova po RD č.p. 1150 uzavřena. Objízdná trasa povede obousměrně ulicemi Husova, Nádražní, Brněnská směr Brno s odbočením u Remetu na ulici Moravskou, dále v Přízřenicích na ulici Modřickou a Masarykovu. Předpokládané trvání této uzavírky je plánováno do 7.6.2024.

Dne 16.05.2024 je hlášena od 8 do 15 hodin odstávka elektrické energie na ulicích Benešova, Havlíčkova, Hybešova, Rybníček, nám. Míru a U hřiště. Bližší informace jsou zveřejněny na webových stránkách města v sekci úřední deska a aktuality.

Od 2. 5. do 10. 5. 2024 je ordinace MUDr. Urbánkové uzavřena. Zastupuje ji MUDr. Kousalík v jeho ordinačních hodinách. 

Vážení rodiče předškolních dětí, Mateřská škola Modřice Vás srdečně zve k zápisu, který se koná v úterý 7. května od 8 hodin v ředitelně školy. Bližší informace nejdete na webových stránkách Mateřské školy Modřice. 

Nábytek Mikulík Vranovice hledá zaměstnance s technickým vzděláním pro práci v kanceláři a pracovníka do výroby. Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo kontaktujte personální oddělení na telefonu 608 746 080.