Jste zde

Pravidelné hlášení 27.03.2023

Senioři z Pasivního domu v Modřicích na ulici Nádražní 1123 zvou občany na TRADIČNÍ VELIKONOČNÍ JARMARK, který se uskuteční ve středu 29. 3. od 14 do 18 hodin. Na akci můžete zakoupit výrobky s jarní a velikonoční tematikou nebo si pochutnat na sladkých či slaných dobrotách.  

Rádi byste pomohli přírodě úklidem svého okolí a zároveň udělali něco pro své zdraví krátkou procházkou? Zapojte se do akce Ukliďme Česko. Přijďte 1. dubna v 9:00 před radnici, kde se rozdělíme do skupin a vyrazíme sbírat nepořádek. S sebou především vhodné oblečení a obuv, kdo má, tak i pracovní rukavice. Odměnou bude opékání špekáčků po skončení akce. Špekáčky a chleba budou pro účastníky akce zajištěny.

Občané Modřic si mohou od 1. dubna zažádat o příspěvek na jízdné ve výši 1000,- Kč. Na webových stránkách města budou zveřejněny podmínky a formulář, který vyplníte a na uvedený e-mail vám bude zaslán kód slevového kuponu. Ten můžete uplatnit pouze elektronicky do konce roku, a to tak, že se přihlásíte přes E-shop IDS JMK, kde si zakoupíte jízdenku v minimální hodnotě 1000,- Kč a k objednávce přiložíte zaslaný kód. Sleva vám bude z celkové částky odečtena. Slevu nelze uplatnit na již vydané jízdenky.    

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Nově otevřený obchůdek v nádražní budově, U Stromu života, zve k návštěvě všechny občany od pondělí do pátku od 5 do 18 hodin. Těšit se můžete na zdravou výživu a drogerii Feeel Eco, sypané čaje a kávu, bylinky nebo dárkové zboží, přívlastková vína Jakubík a mnohem více, neboť obchůdek na nádraží může mít smysl... Těšíme se na vás!

Drůbežárna Prace bude v pátek 31. 3. v 8:15 hod. v Modřicích na nám. Svobody prodávat: kuřice a kohouty různých barev, roční slepice, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále pak bude vykupovat králičí kožky po 15 Kč/ks.