Jste zde

Pravidelné hlášení 05.01.2022

Z technických důvodů nebyl dne 4. 1. 2022 proveden svoz bioodpaduNáhradní termín svozu bude 11. ledna 2022. Omlouváme se za komplikace. 

Od středy 5. ledna je opět obnoven provoz veřejného kluziště. Bližší informace o otevírací době a podmínkách pro návštěvu jsou na webových stránkách Městské haly nebo přímo na kluzišti.

Z důvodu nejisté epidemické situace nebudou letos chodit koledovat tříkráloví koledníci. Do pokladniček lze přispět od 3.1. do 16.1.2022. Jsou umístěny v: obchodu s textilem u Havlátů na ul. Havlíčkova, Městském úřadě Modřice, lékárně v Grand rezidenci na ul. Masarykova, Kostele Sv. Gotharda, Madlárně (cukrárně) na ul. Přízřenická (od 7.1.2022). Přispět lze na účet Charity, DMS nebo online. Informace byly uveřejněny ve zpravodaji č. 12/2021 a na webu města. 

Dne 9. ledna se v 16 hodin v kostele Sv. Gotharda koná koncert - Zastavení u jesliček s vánočními zpěvy. Účinkuje Smíšený pěvecký sbor města Modřice a hosté. Na programu budou části České mše vánoční J. J. Ryby v komorním provedení, koledy a vánoční zpěvy. Dodržujte prosím epidemická nařízení – dokončené očkování, prodělaná nemoc, po celou dobu mějte nasazený respirátor.

V úřední dny (pondělí a středa) jsou na radnici k vyzvednutí čipy na nádoby na odpad, které nejsou doposud označeny. Kdo nemá možnost si čip vyzvednout může kontaktovat p. Ventrubovou na tel. 774 007 710 a domluvit se na doručení čipu.