Jste zde

Pravidelné hlášení 02.10.2023

Vážení občané, dovolujeme si vás pozvat na setkání s odborníky ze Správy železnic, kteří nám přijedou představit podobu vysokorychlostní tratě v našem kraji. Setkání je veřejné a proběhne v úterý 3. října 2023 v 17 hodin v zasedací místnosti městského úřadu. Pro zájemce bude před prezentací od 14 hodin přistaveno na náměstí Svobody mobilní informační centrum, které můžete navštívit a využít tak možnosti se na cokoliv zeptat.

Ve středu 4. října bude Oblastní charita Rajhrad pořádat tradiční sbírku Koláč pro hospic. Váš dobrovolný příspěvek pomůže rajhradskému lůžkovému i mobilnímu hospici opatřit zdravotnické pomůcky a další potřebné vybavení, díky kterému se u nás pacienti cítí komfortně a v bezpečí. Za svoji štědrost se odměňte sladkým koláčem, který dostanete u charitního stánku na náměstí Svobody v Modřicích v čase 7:00–16:00. Oblastní charita Rajhrad děkuje za Vaši podporu. 

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ: 

Drůbežárna Prace bude v sobotu 7. 10.  v 8:15 hod. v Modřicích na nám. Svobody prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kožky po 10 Kč/ks.

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí nejlevnější štípané tvrdé i měkké palivové dřevo s dovozem až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 a 50 cm, v akční nabídce máme i suché dřevo k okamžitému topení. Objednávejte na telefonním čísle: 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.